Profesionalismul si experienta de peste 30 de ani a managerilor societatii au dus la dezvoltarea societatii, la cresterea flotei de autocare si microbuze, la deschiderea de noi puncte de lucru si infiintarea unor noi locuri de munca. Totodata, cifra de afaceri a societatii a inregistrat o crestere importanta incepand cu anul 2002, odata cu incetarea obtinerii vizelor pentru Grecia. Cifra de afaceri a societatii a inregistrat cresteri constante in procent de 15% anual, putand spune ca suntem lideri in transportul de persoane pe ruta Romania – Grecia.

Dispunem de o flota de autocare compusa din 18 autocare si microbuze de ultima generatie, societatea achizitionand constant autocare noi. Cea mai importanta investitie a unui transportator sunt mijloacele de transport. Tocmai de aceea, societatea noastra achizitioneaza autocare a unor marci de prestigiu: Mercedes, Setra, MAN, Neoplan. Toate autocarele dispun de aer conditionat, TV-DVD, video. Obiectivul societatii noastre este oferirea de servicii de calitate, in asa fel incat clientii nostrii sa beneficieze de confort si siguranta pe parcursul transportului. Satisfactia clientilor nostrii este prioritatea nr.1 a societatii noastre. Totodata, detinem propria autogara in suprafata de 1300mp, in perimetrul zonei Filaret, sector 4, Bucuresti.

Cea mai importanta veriga a societatii noastre sunt resursele umane. Societatea noastra se mandreste cu profesionalismul, spiritul de echipa si devotamentul personalului angajat, marea majoritate fiind angajati inca de la infiintarea societatii.

In decursul anilor, am castigat increderea clientilor nostrii prin profesionalism si oferirea de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim ca pe baza experientei si bunei reputatii de care ne bucuram sa castigam increderea dumneavoastra in a ne alege partenerul dvs. de calatorii.