Conditii privind transportul persoanelor

Calatorii sunt responsabili de toate documentele necesare calatoriei: pasaport, carte de identitate, certificat de nastere (in cazul minorilor imputernicire notariala de la celalalt parinte/tutore) In cazul refuzului autoritatilor de frontiera de a permite trecerea frontierei, societatea nu se face responsabila si nu va returna contravaloarea biletelor de calatorie pe ruta respectiva. Societatea nu isi asuma responsabilitatea de pierdere a bagajelor calatorilor. Fiecare calator este responsabil de bagajele/documentele/coletele pe care le are asupra sa.

Conditii de rezervare

Rezervarile inregistrate pe site sunt confirmate prin e-mail sau telefonic de catre un operator al societatii noastre. Rezervarile vor fi operate in ordinea inregistrarii lor si in functie de disponibilitatile existente, operatorul va propune rute similare. Plata biletului rezervat se va efectua la punctul de lucru de imbarcare cu minim 48 ore inainte de imbarcare. Neplata biletului de calatorie cu 48 ore inainte de imbarcare, atrage pierderea rezervarii. Societatea isi rezerva dreptul de a vinde biletele de calatorie rezervate daca ele nu au fost achitate in termenul prevazut.

Conditii de rambursare a contravalorii biletelor de calatorie achitate

Cererile de rambursare a biletelor de calatorie achitate vor fi solutionate astfel: 100% in termenul de maxim 30 zile de la achizitionare 50% in termenul de maxim 15 zile de la achizitionare Nu se returneaza contravaloarea biletelor de calatorie inainte cu 48 de ore de imbarcare Returnarea contravalorii biletului de retur, achitat in avans, se face in termenul de 60 zile de la achizitionare.

Conditii privind furnizarea serviciilor postale

Societatea noastra este autorizata sa presteze servicii de transport colete postale cu greutatea maxima de 100 kg. Se pot trimite un numar de maxim 10 colete/trimiteri postale, in cazul in care exista cerere, celelalte colete se vor trimite in urmatoarele zile. Sunt interzise la colectare bunuri al caror transport este interzis prin dispozitiile legale Timpul de livrare este de 48 ore de la data preluarii trimiterilor postale. Termenul de pastrare a coletelor postale care nu au fost predate destinatarului si nici returnate expeditorului este de 6 luni de la data preluarii acestora. Societatea isi angajeaza raspunderea fata de expeditor in caz de pierdere, furt, distrugere, deteriorare, intarziere prin asigurarea privind bunurile transportate incheiata cu Asigurari Unita.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de catre societate pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarilor justificate in baza legii. Datele dumneavoastra personale sunt strict confidentiale. Societatea se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict in cadrul relatiei dintre client si societate. Societatea se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Rute Romania - Grecia

Rezervari pentru orasele de pe urmatoarele rute se pot face la numerele de telefon ale celor mai apropiate puncte de lucru din tara sau la numerele de mobil afisate pentru fiecare traseu. ___________ ____________________ ______________ ~~1~~ Radauti - Suceava- Motca - Iasi - Targu Frumos - Roman - Bacau - Adjud - Focsani - R.Sarat - Buzau - Bucuresti - Atena .Pentru localitatile de pe ruta: Iasi - Bucuresti tel : 0726 943 666 . Plecari : Marti -Joi -Sambata Marti - Joi : Patra - Kalamata _______________________ ____________________________________________________________ _______________________________ ~~2 ~~ Timisoara - Arad - Deva - Orastie - Sibot - Sebes - Sibiu - R. Valcea - Pitesti (Bascov) - Bucuresti - Atena . Plecari : Luni - Vineri.Pentru localitatile de pe ruta Timisoara-Deva : 0762 269 745_______________________ _______________________ ~~3~~ Oradea - Cluj - Turda - Aiud - Sebes - Alba Iulia - Sibiu - R. Valcea - Pitesti (Bascov) - Bucuresti - Atena